opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

Paket från Edgy Polish! =)

Publicerad 2014-04-30 09:15:00 i Allmänt, China Glaze, Gina Tricot, Glitter Gal, Nordic Cap, Nostalgic Nail Lacquer, Smitten Polish, Too Fancy Lacquer, Ztiz,

Hej på er!
 
Sista april idag och jag tycker så synd om alla stackars djur som måste lida ikväll för att folk tycker att det är så jävla roligt att skjuta raketer... Själv har jag tur som inte har rädda djur, men är personligen rädd för raketer & smällare.
Vill du hjälpa till att se till att det blir bättre för djur i raket-tider, ta en kik in på http://www.antismallarupproret.se/
 
 
Nu till något roligare!
Igår fick jag mitt roliga paket ifrån Edgy Polish!
Man kan ju inte bli annat än superglad när man får hem så vackra paket! Så fint inslagna!
Men vad var det inuti då?!
Ta da! =)
Det jag hade beställt var först och främst 4x50 st swatch-stickor! Äntligen så kan jag swatcha mina lack ordentligt!
Sen så hade jag beställt ett Rainbow Honey Summer Juice Cuticle Stick, nagelbands-smörj som luktar himmelskt!
Lacken då?!
 
Överraskningslacket jag valde som gåva!
Nostalgic Nail Lacquer "Rio" (Stort tack till Ann-Sofie på http://www.colourit.se som hjälpte mig att lösa namnfrågan!)
Det är ett mörkblått glitter, fuschia-rosa glitter och nånting som påminner om silvrigt med prismatiska glitter i en rolig kombination som jag troligen kommer att älska ihjäl att använda! 1 lager på stickan.
 
- Smitten Polish "NerdsRedux" som är ett lackmärke från Missouri, USA. Det är ett ljuslila crelly-lack med en ton åt grått som har hexagonala små glitter i ljusblått och fuschia som glittrar underbart! Ser verkligen fram emot att använda detta så fort jag bara kan! 3 lager på stickan.
 
- Too Fancy Lacquer "Blue Willow" som är ett märke från Hong Kong. Det beskrivs på Edgy Polish som: "ett silverblått ultra-holografiskt lack". Och Wow så vackert det är! Kärlek! Måste använda det så fort jag kan! 2 lager på stickan.
 
- Glitter Gal "Wisteria" som är ett holografiskt lack från Australien som på Edgy Polish beskrivs som: "Ett intensivt multi-kromatiskt lack med holografisk 3D-effekt. Fångar ljuset och reflekterar ett fullt spektrum av färger". 3 lager på stickan.
Jag blev glatt överraskad av detta lack! Trodde faktiskt att det hade en färgad bas innan jag swatchade det! Men upptäckte till min stora förtjusning att det är typ som ett topplack, genomskinlig bas med tonvis av mikro-mikro-mikro-små holografiska glitterpartiklar som skapar fantastiska regnbågar på dina naglar!
Alltså, du kan alltså måla vilken basfärg du vill och lägga detta på för att förvandla det till en magisk regnbågssprakande underhållning på dina naglar!
Jag var bara tvungen att testa!
8 lack blev utvalda på måfå!
Gina Tricot "Candy Pink" & "Purple Pool"
Nordic Cap "NP12" & "NP13"
China Glaze "For Audrey"
Ztiz: ? Mini-lack 3 st.
Låt oss trolla!
 
Ta da! Magisk regnbågssprakande underhållning! =)
Jag kände mig som ett barn på julafton efter att jag hade swatchat klart dessa! =)
 
Nä, dags att jobba!
Ha en trevlig sista april!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela