opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

Femme Fatale - Love Potion

Publicerad 2016-05-30 11:22:18 i Femme Fatale, Skimmer, Termolack,

Hej på er! Hello there!
 
Idag tänkte jag visa er en riktig skönhet och det första lacket jag äger från det australienska märket Femme Fatale, lacket heter "Love Potion" och är ett så kallat termolack som byter färg beroende på om det är kallt eller varmt och det här är även det första termolacket jag har provat. "Love Potion" kommer från deras Sweet Secrets Trio som släpptes till alla hjärtans dag 2016.
 
"Love Potion" är ett vitrosa lack när det är varmt och ett mellanrosa lack när det är kallt och det är även fullspäckat med guldskimmer! Jag är svag för rosa lack med guldskimmer, så detta är helt i min smak och det är så vackert!
 
3 lager, bra formula och enkel att applicera. Jag ser fortfarande min fria nagelkant tydligt i de flesta ljus, men det stör verkligen inte. 1 lager topplack.
 
"Love Potion" is a thermopolish that is whitepink when warm and midtoned pink when cold, it is also jampacked with goldshimmers. And I am a sucker for pink polishes with goldshimmer so I just love this and it is so beautiful!
2 coats, good formula and easy to apply. I still see my visible nail line quite clearly in every light, but it doesn't bother me at all. 1 coat of top coat.
 
Alla bilder är fotade utomhus i solen och i mulet väder.
All pictures are photographed outside in the sun and in overcast weather.
 
 
Ha en fantastisk dag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela