opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

Paket från Edgy Polish! =)

Publicerad 2014-04-30 09:15:00 i Allmänt, China Glaze, Gina Tricot, Glitter Gal, Nordic Cap, Nostalgic Nail Lacquer, Smitten Polish, Too Fancy Lacquer, Ztiz,

Hej på er!
 
Sista april idag och jag tycker så synd om alla stackars djur som måste lida ikväll för att folk tycker att det är så jävla roligt att skjuta raketer... Själv har jag tur som inte har rädda djur, men är personligen rädd för raketer & smällare.
Vill du hjälpa till att se till att det blir bättre för djur i raket-tider, ta en kik in på http://www.antismallarupproret.se/
 
 
Nu till något roligare!
Igår fick jag mitt roliga paket ifrån Edgy Polish!
Man kan ju inte bli annat än superglad när man får hem så vackra paket! Så fint inslagna!
Men vad var det inuti då?!
Ta da! =)
Det jag hade beställt var först och främst 4x50 st swatch-stickor! Äntligen så kan jag swatcha mina lack ordentligt!
Sen så hade jag beställt ett Rainbow Honey Summer Juice Cuticle Stick, nagelbands-smörj som luktar himmelskt!
Lacken då?!
 
Överraskningslacket jag valde som gåva!
Nostalgic Nail Lacquer "Rio" (Stort tack till Ann-Sofie på http://www.colourit.se som hjälpte mig att lösa namnfrågan!)
Det är ett mörkblått glitter, fuschia-rosa glitter och nånting som påminner om silvrigt med prismatiska glitter i en rolig kombination som jag troligen kommer att älska ihjäl att använda! 1 lager på stickan.
 
- Smitten Polish "NerdsRedux" som är ett lackmärke från Missouri, USA. Det är ett ljuslila crelly-lack med en ton åt grått som har hexagonala små glitter i ljusblått och fuschia som glittrar underbart! Ser verkligen fram emot att använda detta så fort jag bara kan! 3 lager på stickan.
 
- Too Fancy Lacquer "Blue Willow" som är ett märke från Hong Kong. Det beskrivs på Edgy Polish som: "ett silverblått ultra-holografiskt lack". Och Wow så vackert det är! Kärlek! Måste använda det så fort jag kan! 2 lager på stickan.
 
- Glitter Gal "Wisteria" som är ett holografiskt lack från Australien som på Edgy Polish beskrivs som: "Ett intensivt multi-kromatiskt lack med holografisk 3D-effekt. Fångar ljuset och reflekterar ett fullt spektrum av färger". 3 lager på stickan.
Jag blev glatt överraskad av detta lack! Trodde faktiskt att det hade en färgad bas innan jag swatchade det! Men upptäckte till min stora förtjusning att det är typ som ett topplack, genomskinlig bas med tonvis av mikro-mikro-mikro-små holografiska glitterpartiklar som skapar fantastiska regnbågar på dina naglar!
Alltså, du kan alltså måla vilken basfärg du vill och lägga detta på för att förvandla det till en magisk regnbågssprakande underhållning på dina naglar!
Jag var bara tvungen att testa!
8 lack blev utvalda på måfå!
Gina Tricot "Candy Pink" & "Purple Pool"
Nordic Cap "NP12" & "NP13"
China Glaze "For Audrey"
Ztiz: ? Mini-lack 3 st.
Låt oss trolla!
 
Ta da! Magisk regnbågssprakande underhållning! =)
Jag kände mig som ett barn på julafton efter att jag hade swatchat klart dessa! =)
 
Nä, dags att jobba!
Ha en trevlig sista april!
//Zophie

Nytt,nytt, nytt!

Publicerad 2014-04-27 20:32:00 i Allmänt, Depend, Gina Tricot, H&M, IsaDora, Maybelline, Models Own, Oopsie Daysies, Zoya,

Hej på er!
 
Äntligen har jag något att blogga om! =)
I veckan fick jag hem 2 nya lack jag köpt av 2 tjejer på FB. Jag älskar verkligen att man kan hitta lack man suktar efter av supergulliga tjejer på FB, ofta för ett betydligt billigare pris samt att de oftast är nästintill oanvända lack! =)
 
Och det första är Models Own "Indian Ocean"
Detta är ett skirt ljusblått lack med tonvis av rosa skimmer! Tyvärr tar det rätt många lager för att bygga upp detta lack att bli heltäckande, så jag kommer att använda det här lacket som en topper över ett ljusblått eller periwinkleblått lack i framtiden.
Och passande nog när jag fick hem det här så hade jag fortfarande mitt Gina Tricot-lack "Minty Lavender" på naglarna, så jag passade på att testa 1 lager med "Indian Ocean" på det!
Tyvärr är detta en skuggbild samt att det bara är 1 lager (och på ringfingret har jag ett helt annat glitterlack ovanpå), och jag tror att om man lade 2-3 lager av "Indian Ocean" ovanpå så kommer det att bli helt fantastiskt!
Jag kunde knappt slita blicken från mina naglar på hela kvällen! =)
 
Men det var ändå dags att byta lack eftersom jag hade haft "Minty Lavender" i hela 5 dagar. Men jag måste säga att det var ett fantastiskt bra lack! Inte en chippning och knappt någon tipwear (förutom på ringfingret som jag misstänker att lacket krympte pga ett alldeles för tjockt lager glitter)!
 
Det andra lacket jag fick hem är mitt första lack från Zoya, "Blaze" heter lacket.
"Blaze" är ett mörkt bärrött lack med massor av holografiska mikroglitter i. Tyvärr drunknar glittret något i lacket, men det gör absolut ingenting för att det ger ett så härligt djup i nageln istället. 2 lager räckte för att ge total täckning. Och jag njöt av detta lack på mina naglar! Så vackert!
Men, efter att ha varit bortskämd med noll tipwear i 5 dagar så gjorde detta lack mig något besviken genom att ge mig tipwear på mindre än 24 timmar... Jag bättrade på det innan jag fotograferade idag (mulet hela lördagen), men efter några timmar så hade jag tipwear igen... =(
Men lacket är så vackert att jag förlåter det, och längtar tills jag kommer att bära det igen! =)
 
Men eftersom jag har varit supersugen på att testa mitt indielack ifrån Oopsie Daisies så bytte jag idag!
Jag har varit ute och shoppat igen, om jag ska vara helt ärlig...! ;)
Jag läste nämligen på http://gelicnailart.blogspot.se att "Pick More Daisies 2" tog lååååång tid på sig att torka , så de rekommenderade "underkläder" till det istället för att måla många lager (det är en jelly-formula).
Och idag när jag var in på H&M så såg jag att deras eget märke hade ett väldigt grönt & vackert lack som heter "Amazon" som jag hoppades skulle passa bra ihop med "Pick More Daisies 2". Det dumma är ju att H&M's egna lack alltid har en dum & ful liten plastkartong runt sina lack, så jag köpte det på en ren chansning, tänk om det var jätteskirt liksom?!
Men oj vilken överraskning jag fick! Det är 1(!!) lättlackat & medeltjockt lager på bilden nedan:
Helt fantastisk täckning!
Och dessutom så var H&M "Amazon" & Oopsie Daisies "Pick More Daisies 2" i princip en perfekt matchning färgmässigt!
 
Och resultat av de 2 tillsammans blev detta:
Jag är toppennöjd! Det skriker vår om Oopsie Daisies-lacket, vilket passar bra denna underbara vårdag som troligen har varit den varmaste dagen hittills i Gävle i år! =)
 
 
Nu till nåt helt annat! Jag har gjort min första rensning av nagellack! Hela 11 lack, de flesta är mini-lack, som jag råkat få dubletter av, ska skänkas till min lilla bonus-systerdotter på 11 år! =)
Jag hoppas att hon blir glad! Hon gillar nagellack i alla fall! =)
 
Jag ska dessutom köra ett byte här i veckan med en tjej som bor i Italien! Jag vill ha ett lack som hon kan köpa på Coop i Italien (det fanns här i Sverige för typ 2 år sedan) och jag kan köpa ett lack här på typ varenda klädaffär som har märket Isadora! Så vi kör med ett byte! =)
 
Det blev några fler nya lack för min del idag med när jag ändå var ute och shoppade... Det var inte riktigt meningen, men ni nagellacksnördar vet ju hur lätt det slinker med några lack...! :P
Först var jag in på Kicks för att kolla efter ett helt annat lack, men så tänkte jag att jag kan ju lika gärna kolla runt lite, och min blick fastnade på detta lack i Maybelline-hyllan! "Rosy Rosettes"! 2 flaskor dessutom! Jag kunde inte låta bli och köpte båda! =)

Fortfarande inne på Kicks så hittade jag även detta lack från Depend, nr 4010.
Ett blekt ljusrosa holografiskt glitter, jag kunde inte motstå det!
 
Jag gick vidare och hittade några Sugar Crush från Isadora som kom ut i deras förra Sugar Crush kollektion, men bara Ocean Crush fick följa med hem, även om det var nära att "Chamelion Crush" också fick följa med.
 
Men jag kollade också en gång extra på Isadoras Holographic kollektion och detta ljusrosa glitter vid namn "Star Struck" fick följa med!
 
Jag antar att det inte är en så stor skillnad på Depend nr 4010 och Isadora "Star Struck", men det gör inget, det är vackra & superglittriga lack båda två! =)
 
Jag har även passat på att lägga en beställning på Edgy Polish (http://www.edgypolish.com) som firar 1 år denna helgen! Men vad jag beställde får ni se i ett senare inlägg! ;)
De har 25% rabatt på allt fram till midnatt idag och handlar man för mer än 500 kr så fick man välja en gåva!
Jag shoppade i alla fall för över 500 kr och valde att få med ett lack ur hemliga lådan som gåva! Jag ser verkligen fram emot att få hem allt jag beställde och lovar att uppdatera så fort jag får hem allt! =)
 
Nu ska jag fortsätta att njuta av en mysig söndagskväll!
Ha det toppen!
//Zophie

Glömde en swatch!

Publicerad 2014-04-23 16:21:46 i Allmänt, Nordic Cap,

Hej på er!
 
Jag satt och gick igenom alla bilder från mitt förra inlägg och såg att jag hade missat 1 av lacken!
Så det kommer här!
 
Nordic Cap NP33, 2 lager. Det här är ett mellanblått cremelack (eller crelly?) med små hexagonala glitter i. Glittret ser ut att vara ett holografiskt glitter, men på nageln så försvinner lite av det holografiska då lacket täcker det, men när man vinklar nageln i solen så kommer det fram glimtar av regnbågsfärger.
Det är ett väldigt fint lack och jag ser verkligen fram emot att använda detta inom kort!
 
Jag har förhoppningsvis lite lack på ingång! Jag äger ett presentkort på Eleven som jag vill slösa upp, men på vad?! Det finns så många lack... Sen har jag köpt 2 lack privat från 2 tjejer på FB, ville egentligen köpa fler, men försöker behärska mig! ;)
 
Ha en toppenbra dag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela