opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

Femme Fatale - Love Potion

Publicerad 2016-05-30 11:22:18 i Femme Fatale, Skimmer, Termolack,

Hej på er! Hello there!
 
Idag tänkte jag visa er en riktig skönhet och det första lacket jag äger från det australienska märket Femme Fatale, lacket heter "Love Potion" och är ett så kallat termolack som byter färg beroende på om det är kallt eller varmt och det här är även det första termolacket jag har provat. "Love Potion" kommer från deras Sweet Secrets Trio som släpptes till alla hjärtans dag 2016.
 
"Love Potion" är ett vitrosa lack när det är varmt och ett mellanrosa lack när det är kallt och det är även fullspäckat med guldskimmer! Jag är svag för rosa lack med guldskimmer, så detta är helt i min smak och det är så vackert!
 
3 lager, bra formula och enkel att applicera. Jag ser fortfarande min fria nagelkant tydligt i de flesta ljus, men det stör verkligen inte. 1 lager topplack.
 
"Love Potion" is a thermopolish that is whitepink when warm and midtoned pink when cold, it is also jampacked with goldshimmers. And I am a sucker for pink polishes with goldshimmer so I just love this and it is so beautiful!
2 coats, good formula and easy to apply. I still see my visible nail line quite clearly in every light, but it doesn't bother me at all. 1 coat of top coat.
 
Alla bilder är fotade utomhus i solen och i mulet väder.
All pictures are photographed outside in the sun and in overcast weather.
 
 
Ha en fantastisk dag!
//Zophie

Golden Oldie Challenge - Orange: China Glaze - Riveting

Publicerad 2016-05-27 08:32:00 i China Glaze, Golden Oldie Challenge, Skimmer,

Hej på er! Hello there!
 
Då var det dags för mitt tredje & sista lack för vecka 4 i Lacky Corners Golden Oldie Challenge som denna vecka ska innefatta orange nagellack som vi älskar, men tyvärr inte använt på länge.
Detta lack visades i ABC utmaningen tidigare i år här i bloggen, men det är bland de absolut finaste orange lack jag äger, så varför inte köra en repris? =)
 
Jag har ju redan skrivit en beskrivning om lacket tidigare i år, så jag kommer att kopiera in samma text i detta inlägg för att spara lite tid.
 
"Riveting" är ett lysande orange lack med tonvis av guldskimmer/flecks som gör att det ser ut som glöd på naglarna! Det är otroligt vackert enligt mig!
 
3 lager och jag kan fortfarande ana min fria nagelkant i vissa ljus & vinklar, men det är så otroligt vackert att det inte gör något! Bra formula och lätt att applicera. 1 lager topplack.
 
"Riveting" is a bright orange with tons of goldshimmers/flecks that makes the polish looks like glowing ember on your nails! I just love it!
3 coats and I can still see a hint of visible nail line in certain lights and angles, but I don't care because it's beautiful!
Good formula and easy to apply. 1 coat of top coat.
 
Alla bilder är fotade utomhus i mulet väder, för fler bilder i solsken och skugga, besök gärna mitt inlägg tidigare i vår här: China Glaze - Riveting
All pictures are photographed outside in overcast weather, for more pictures in the sun and in shade, please visit my blogpost from earlier this spring here: China Glaze - Riveting
 
 

Ha en fantastisk dag!
//Zophie

Golden Oldie Challenge - Orange: China Glaze - Red-y To Rave

Publicerad 2016-05-26 09:00:00 i China Glaze, Golden Oldie Challenge, Neon, Orange, Rött,

Hej på er! Hello there!
 
Då var det dags för mitt andra lack för vecka 4 i Lacky Corners Golden Oldie Challenge som denna vecka ska innefatta orange nagellack som vi älskar, men tyvärr inte använt på länge.
Detta lack har jag visat på instagram förra sommaren.
 
"Red-y To Rave" är ett neon-orangerött cremelack som syns långväga ifrån och lyser på ens naglar.
Det kom ut i China Glaze sommarkollektion 2015 "Electric Nights" och var (förutom glittren) det enda lacket jag verkligen, verkligen, verkligen ville ha i kollektionen! Det är sååå läckert och jag bara älskart!
 
3 lager, rätt bra formula och relativt lätt att applicera. 1 lager topplack.
 
"Red-y To Rave" is a neon orange/red cremepolish that both glows & shines on your nails. I looooove it!
3 coats, pretty good formula and quite easy to apply. 1 coat of top coat.
 
Alla bilder är fotade utomhus i soligt och molnigt väder.
All pictures are photographed outside in the sun and in overcast weather.
 

Ha en fantastisk dag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela