opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

Pink Thursday - China Glaze "Wish On A Starfish"

Publicerad 2014-06-26 10:17:00 i China Glaze,

Hej på er!
 
Veckans bästa temadag är här: Pink Thursday hos Princessemma! Besök gärna Emmas blogg för fler Rosa naglar!
 
Idag tänker jag visa ett lack som för mig är så otroligt vackert att jag nästan smäller av av lycka! Jag har suktat efter detta lack sen jag såg swatches på de amerikanska bloggarna & YouTube-kanalerna redan i början på februari, och efter en liten efterlysning på FB så visade det sig att Ankie hade ett som hon inte använde och som hon var så gullig och sålde till mig! Stort, stort tack Ankie!
 
 
China Glaze "Wish On A Starfish" är ett ljusrosa strukturlack med tonvis av guldigt skimmer! Det är så awesome att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
 
Jag provlackade 1 nagel för att se hur täckande det var, och jag är ju tyvärr lite smått allergisk mot att se nageln under lacket, och gav upp efter 3 lager... Så jag tog 2 lager av OPI's "Panda-Monium Pink" och lade som underkläder och sen 2 lager av CG's "Wish On A Starfish" ovanpå och blev då riktigt nöjd!
Tyvärr så var det rätt seg torktid, med så många lager, så nästa gång jag vill använda "Wish On A Starfish" så kommer jag troligen lägga ett lager med topplack emellan och vänta på att det torkar ordentligt innan jag fortsätter lacka.
 
Utomhus, sol
 
Utomhus, sol
 
Utomhus, solig skugga
 
Inomhus, vid ett fönster
 
Ha en toppenbra torsdag!
//Zophie
 

Grön Onsdag - Kicks "Jewel Of Denial"

Publicerad 2014-06-25 08:46:00 i Kicks, Temadagar,

Hej på er!
 
Jag skulle egentligen ha bloggat igår, men jag hade tusen saker att göra så jag hann tyvärr inte och var supertrött på kvällen så att jag somnade tidigt. Har nästan lika mycket idag, så nu skyndar jag mig så att jag hinner visa er mitt gröna bidrag till Grön Onsdag hos Karin på Vacker & Underbar! Besök gärna Karin för fler gröna naglar!
 
Till skillnad mot förra veckan då jag visade ett superljusgrönt lack så visar jag idag raka motsatsen, ett lack som är väldigt mörkgrönt, ser nästan svart ut i vissa ljus, med ett vackert skimmer och att den har en liten men vacker skiftning mot blått när man vinklar naglarna!
Kicks "Jewel Of Denial" har en rätt rinnig formula men är väldigt täckande redan på första lagret, och jag nöjde mig faktiskt redan vid två lager, vilket är ovanligt för mig. Men det krävdes en del städning då det gärna flöt ner i nagelbanden, så mina tips är att ha lite lack på penseln och lacka med försiktighet.
 
Utomhus, kvällssol
 
Utomhus, kvällssol
 
Utomhus, kvällssol
 
Inomhus, lysrörsbelysning
 
Inomhus, lysrörsbelysning
 
Ha en toppen onsdag!
//Zophie

Blå Måndag - Essie "Rock The Boat"

Publicerad 2014-06-23 08:31:00 i Essie,

Hej på er!
 
Måndag igen och det betyder att det är Blå Måndag hos Tove på Nail Me! Kika gärna in hos Tove för att se fler blå naglar! =)
 
Jag tänkte visa er Essie "Rock The Boat" idag som var basen för gårdagens Nail Art Söndag hos Lelack.
"Rock The Boat" är ett himmelsblått lack med ett svagt silverskimmer som knappt syns på nageln om man inte tittar nära, men som ändå ger en fin lyster i solen. Jag gillar detta lack, men tror att det passar bättre på våren än på sommaren.
 
Detta lack kom i förra sommarens “Naughty Nautical” kollektion och kan nog vara rätt svår att få tag på, men med lite detektivarbete så går det nog! ;)
Jag har 3 lager på mina naglar, men egentligen så hade det nog räckt med 2, men eftersom jag är smått allergisk mot att se min "Visible Nail Line" så överdriver jag alltid med ett extra lager.
 
Utomhus, mulet
 
Utomhus, mulet
 
Ha en toppen måndag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela