opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

OPI - Honey Ryder

Publicerad 2018-04-04 13:02:37 i Guld, OPI, Strukturlack,

Hej på er!
 
Idag tänker jag visa er ett av de OPI-lacken som nyligen dök upp på Rusta för superpriset 19,90 kr/flaskan, förvisso är de flesta lacken där något äldre men det är inget fel på dem, så passa på att ta er förbi ett Rusta om ni missat detta, för OPI är rätt skitdyra i Sverige i vanliga fall.
 
Honey Ryder kommer från Bond Girls-kollektionen som kom ut 2013, den innehöll 6 st strukturlack i olika nyanser och som blev uppkallade efter olika Bond-brudar. Personligen kan jag inte minnas att jag nånsin sett en Bond-film, men 2 av de andra lacken ur denna kollektion är 2 av mina favoritnagellack nånsin! Och jag är rätt svag för strukturlack trots att jag sällan använder dem...
 
Honey Ryder är i alla fall ett metalliclack i en något blekt guldig nyans och med pyttesmå silverpartiklar och som torkar till denna fina sandpapperfinish. Bra formula som kan upplevas något tjock men som nästan täcker på 1 lager, på 2 täcker den perfekt. Torkar kanske lite långsamt eftersom man inte ska ha nåt topplack på.
 
Jag är ju nästan barnsligt förtjust i lacken från denna kollektion, tror faktiskt att jag har alla 6 nu, men kommer jag att använda detta nånsin? Å ena sidan så tillhör ju detta lack en limited edition-kollektion, men å andra sidan så kommer jag troligen inte att använda detta då jag sällan använder guld alls, även om denna nyans av blekare guld tilltalar mig lite mer. Så jag vet inte... Det får nog tillhöra högen "Kanske spara" tills vidare.
 
Alla bilder är fotade utomhus i solen och i skugga.

Tyvärr pajade min långfingernagel pga busig hund häromdagen, så nedfilade & lite sneda naglar och nya bilder kommer om några dagar.
 
Ha en fantastisk dag!
//Zophie

Essie - Sweet Soufflé

Publicerad 2018-04-02 20:39:09 i Allmänt,

Hej på er!
 
Jamen jag tar väl och kickstartar bloggandet igen då med ett lack jag precis köpt på rea på H&M.
 
Ëssie "Sweet Soufflé" kommer från deras sommarkollektion 2017 och är ett vitt lack med ett underbart rosa-orange skimmer som ger lacket mer lysande utseende på lite håll och som man faktiskt ser tydligt på nära håll.
 
4 lager, men jag har mycket tydlig fri nagelkant som gör att många lack ofta behöver ett lager extra, så man kan nog komma undan med 3 lager annars, 1 lager topplack.
 
Alla bilder är fotade utomhus i sol och i skugga.
Jag insåg att jag även har China Glaze "Snow Way!" i min samling som är mycket lik Essie "Sweet Soufflé", så jag ska försöka jämföra dessa med varandra i ett inlägg inom kort.

Ha en fantastisk dag!
//Zophie

I'm back?!

Publicerad 2018-04-02 18:38:40 i Allmänt, Nail Art, TeddieLeonberger,

Hej på er!
 
Oj oj oj! Är hon tillbaka? Efter nästan 1,5 års frånvaro? Ja, kanske lite i alla fall.
Mycket har hänt i mitt liv sen sist: ny pojkvän, ny hund & studier istället för jobb!

Och snart kanske även ett nytt boende, så jag behöver göra en utrensning av mina alldeles för "många" nagellack (gaaaahhh!), men jag har gett mig tillåtelse att ha 1 Helmer-byrå med nagellack och inget mer, och den jag har är i princip överfull nu. Så det är verkligen dags att rensa!
Jag har nämligen för många lack som jag inte använder (och aldrig använt!) och många som faktiskt ser ut att vara typ exakt likadana färgmässigt med så små nyansskillnader att jag knappt kan se skillnad på dem + att jag gärna vill kunna köpa nya i framtiden.
 
Vi får se hur detta ska gå till så småningom, men tänkte börja med detta inlägg.
 
If there are any English readers: I'm sorry, I won't be posting in English anymore due to a lack of time.
 
Min nya hund Teddie, Knickerbockers From Heaven Sent, som dök upp som "sänd från himlen" under en väldigt jobbig tid i mitt liv förra året.
 
Och så en nagellacksbild, för man kan väl inte ha en nagellacksblogg utan nagellack?
Min påskmanikyr för i år.
 
Ha en bra dag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela