opalix.blogg.se

En blogg om nagellack

United In Grey & Pink Thursday!

Publicerad 2014-05-29 21:32:00 i Allmänt, Essie, Kicks,

Hej på er!
 
Jag tänkte göra ett kombinerat tema-inlägg Idag!
 
 
United In Grey är ett tema hos Helena på Lacky Corner: http://www.lackycorner.com
United in Grey handlar om att uppmärksamma hjärntumörer & andra hjärnåkommor. Läs mer på Helenas blogg!
Tanken är iaf att visa upp grå nagellack, och idag så valde jag Essie "Cashmere Barhrobe" som jag helt hade glömt bort att jag hade! Och jag älskar det här lacket! Det är ett mörkare grått lack med ett vackert smått silverglitter! 1 lager på naglarna, (hittade ett annat grå-aktigt lack i skåpet som jag tänkte visa imorgon!)
Tyvärr så kände jag inte för att bära ett såhär mörkt lack en solig dag som denna, så efter att jag hade fotat, så bytte jag färg & tema!
 
För jag älskar ju att vara med på Prinsessemmas Pink Thursday! Besök Prinsessemmas blogg för mer rosa naglar: http://princessemma.blogg.se
Så den här veckan så valde jag Kicks Sugar Lacquer "Cafe Girl" som är ett ljust rosa strukturlack med små hexagonala guldglitter i. 2 lager på naglarna.
I solen
 
I skuggan
 
Inomhus
 
Trevlig torsdag på er!
//Zophie

Gina Tricot "Summer Sea"

Publicerad 2014-05-28 08:40:00 i Allmänt, Gina Tricot, IsaDora,

Hej på er!
 
Idag hade jag egentligen hoppats på att kunnat fortsätta att vara med på Helenas event "United In Grey" på Lacky Corner, men det finns ju fler dagar att vara med (hittade faktiskt 1 till grått lack i gömmorna)! Spana in mer "United In Grey" på Helenas blogg!
 
Gina Tricot "Summer Sea" är ett blått skimmerlack med en svag dragning åt grönt, och jag tänkte egentligen inte köpa det först, då jag upplevt att Ginas lack med skimmer brukar vara tristare på nageln än i flaskan då skimret brukar drunkna. Men det skrek sommar och tropiska hav om det, och med den nästan tropiska värmen som varit i Gävle i färskt minne från i helgen, så det fick följa med ändå!
 
Tyvärr lyckades jag inte fånga skimret i flaskan på bild. Och färgen är mycket vackrare i verkligheten än på mina bilder, min kamera vägrade tyvärr att fånga den riktiga färgen...
3 lager i morgonsol! (& kaffesump på tummen! :P )
Skimret är inte så starkt, men det finns där och det gör att naglarna blir ännu mer intressanta när solen lyser! Jag blir riktigt lycklig över färgen!
 
Men självklart så ville jag ändå blinga till mina naglar lite då jag gillar att göra sånt! Och jag har väntat på att kunna hitta nåt bra tillfälle att använda Isadora Sugar Nails "Ocean Crush", och när jag ändå har "tropiska hav" på resten av naglarna så lackade jag 2 tunna lager av "Ocean Crush" på ringfingret över "Summer Sea" och BOOM! vilken lyckad kombo! =)

Ha en toppen onsdag!
//Zophie

United In Grey - Depend 372

Publicerad 2014-05-27 08:35:00 i Allmänt, Depend, Temadagar,

Hej på er!
 
Idag så vill jag göra er uppmärksamma på hur viktigt det är att ta tillvara på livet och era nära & kära.
 
Det Grå Bandet, som jag inte visste att det fanns bara för några dagar sedan, symboliserar kampen mot hjärntumörer, men även mot andra sjukdomar i hjärnan. Mer om Grå Bandet kan ni läsa hos Helena på Lacky Corner.
 
Helena skapade ett litet blogg-event som jag gärna deltar i, då även en god vän till mig har haft en hjärntumör och kommer att få leva med rädslan att den kan komma tillbaka i resten av sitt liv...
Jag kommer även att donera till forskningen de närmaste dagarna, och jag väljer då att donera till Cancerfonden. Jag har bidragit till forskningen förr, men det var ett tag sen, så nu när Helena på Lacky Corner återigen gjort mig uppmärksam på hur livet kan ta en oväntad vändning på en sekund, så känns det viktigt att bidra till forskningen.
 
Helenas event, United In Grey, pågår mellan den 27-31 maj, och den innebär att vi ska blogga om ett grått nagellack. Jag äger tyvärr endast 1 enda grått lack, så troligen är det bara idag som jag är med, om jag inte råkar hitta nåt annat i gömmorna.
Depend nr 372 är ett mellangrått lack med tonvis av mikroskimmer i blått som gör att nageln skimrar otroligt vackert och i vissa vinklar så har det en liiiiiiten dragning åt en lila/rosa skiftning, men på nageln är det svårt att se. 2 lättlackade lager på nageln.
 
Vill du delta?
Instagram: #unitedingrey
 
 
Ha en fin tisdag!
//Zophie

Om

Min profilbild

Zophie

Instagram: @zophielarsson -*- Pinterest: https://se.pinterest.com/zophielarsson7 -*- Kontakta mig: sittrica@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela